Gyártók Floraart
Cikkszám: w0038
Elérhetőség: Készleten
7 250 Ft
Nettó: 7 250 Ft

Elérhető Változatok

Elegáns, letisztult vendégkönyv, melybe biztosan szívesen ír útravaló jókívánságot a násznép.


Két változatban rendelhető:

-A vendégkönyv változat 50 db vastag, vaníliaszínű lapot foglal magában. A lapok alkalmasak fényképek beragasztására is. Abban az esetben ajánlom, ha vendégkönyvbe kézzel írott üzenetek kerülnek vagy szeretnél képeket ragasztani a vendégkönyvbe, de nem a lapok mindkét oldalára.

-A fotókönyv változat annyiban tér el, hogy 40 lapot tartalmaz és a lapok közt áttetsző pauszpapír van, ami lehetővé teszi, hogy a szemközti oldalakra is kerüljenek fényképek, a vékony pausznak köszönhetően azok nem ragadnak össze. Abban az esetben válaszd ezt a megoldást, ha kevesebb írott szöveg kerül a könyvbe, a lapok mindkét oldalára szeretnél képeket ragasztani. Akár nászajándéknak is tökéletes, ha szeretnéd az ifjú párt meglepni egy névre szóló esküvői albummal.


A vendégkönyv/fotóalbum lapjaira papírboltban beszerezhető kétoldalú ragasztóval vagy fotósarokkal könnyen be lehet ragasztani a képeket.


Előlapja és hátlapja fából készült, ezen kívül a textilbőr könyvgerinc és patent teszi igazán különlegessé a vendégkönyv megjelenését.


Rendelés előtt megjegyzésben tudod megírni a gravírozandó neveket és dátumot. Gravírozáskor pontosan azok az adatok kerülnek gravírozásra, amik itt megadásra kerülnek.

Amire érdemes figyelni: kérheted a nevek között az 'és' szót vagy a '&' jelet, dátum esetnén is figyelj, hogy számmal vagy betűvel írod meg a hónapot, ill. dátum nélkül is kérhető a vendégkönyv.


A vendégkönyvhöz tartozó betűtípus betűit a képek közt lehet megnézni.

Ha termékeim közt nézelődve megtetszett egy másik betűtípus, kérhető azzal is a vendégkönyv, ezt rendelés során tudod megadni megjegyzésben.

Egy gravírozott "Vendégkönyv" tábla is a termék része.


A lapok A/4-es méretűek, melyek fekve kerülnek a 32 cm széles, 23 cm magas és 4 mm vastag, lekerekített sarkú nyírfa borító közé.


A névre szóló termék elkészítési határideje 7-10 munkanap.


A fa erezete, mintázata eltérhet a képen láthatótól.


Material
Anyag rétegelt nyírfa
Méretek 23 cm széles, 34 cm magas

Értékeld

Lépj be vagy regisztrálj az értékelés íráshoz
Címkék: { esküvő, vendégkönyv,