Gyártók Floraart
Cikkszám: cd0025
Elérhetőség: Készleten
3 740 Ft
Nettó: 3 740 Ft

2 vagy több 3 000 Ft

Elérhető Változatok

Küldj egy kedvenc gyerekrajzot és én gravírozom neked! Szívhez szóló ajándék és örök emlék marad.

A táblát egy dekoratív keret dobja fel és a hátulján erős hűtőmágnes van, valamint jár hozzá egy asztali kitámasztó is, így akár hűtőn, akár asztalon vagy polcon is elhelyezhető lesz.

Hogyan működik a rendelés?

A gyerekrajzot jó fényviszonyok között fényképezd le telefonnal vagy fényképezőgéppel, a lényeg, hogy minél világosabb legyen és ne legyen árnyékos. A rajznak nem kell színesnek lennie, hiszen a gravírozáson nem jelennek meg színek. Annál jobb, minél sötétebbek, kontúrosabbak a vonalak.

Rendeléskor a képet töltsd fel itt, a termék adatlapján. Ezután 3 napon belül e-mailben küldök egy számítógépes tervet a rajzról, hogy lásd, hogyan fog gravírozva megjelenni. Ha válaszolsz az e-mailre, hogy elfogadod és tetszik a terv, akkor kezdem a tábla gravírozását.

Megjegyzésben kérhetsz néhány szavas feliratot pl: 'Boldog születésnapot Mama!' vagy ha embereket ábrázol a kép, akkor neveket az emberek alá.

Ha ugyanarról a rajzról több gravírozott táblát szeretnél rendelni, az ár darabonként 3000 Ft-ra változik.

Tipp:  kérd meg gyermeked, rajzolja le magát és azt a családtagot, akinek a rajzot ajándékba szánjátok, biztosan nagy sikere lesz a meglepetésnek.Material
Méretek 155 x 210 x 8 mm

Értékeld

Lépj be vagy regisztrálj az értékelés íráshoz
Kapcsolódó termékek