Gyártók Floraart
Cikkszám: ch0013
Elérhetőség: Készleten
8 900 Ft
Nettó: 8 900 Ft

Elérhető Változatok

Az egyedileg készülő, gravírozott babanapló fa borítója személyre szabottan, a gyermek nevének gravírozásával készül.


A babanapló lapjain kialakításra kerültek az első év változásainak, mérföldköveinek megörökítésére szolgáló nyomtatott oldalak. A lapok egy része viszont nyomtatás nélküli, így szabad kezet ad, hogy milyen fontos emlékeket jegyeznél le, hová és milyen eseményről ragasztanál be fotót vagy készítenél talp- és tenyérlenyomatot akár. 

Segítségül egy ötletkártya található a babanaplóban, ami inspirációt jelenthet, hogy mik kerülhetnek még emlékként a babanaplóba anélkül, hogy megszabná, hogy a ti életetekben melyek azok az események, amelyeket mindenképp meg szeretnél örökíteni a könyvben és hogy ezekről az eseményekről néhány sort vagy több oldalt szeretnél-e írni.


Kettő változatban elérhető:

- A babanapló 100 oldalas,  fa borítója 50 db A/4-es, vastag, vajszínű lapot foglal magában. A nyomatott oldalakon feljegyezheted az első 12 hónap változásait és a főbb mérföldköveket mint például az első szavak, a fogak megjelenése, mászás, felállás, stb. Emellett sok hely marad a saját gondolatok rögzítésére is akár több éven keresztül. A gyűrűs szerkezet könnyen nyitható és zárható, így a lapok sorrendje tetszőlegesen változtatható.

- Választhatod a könyvet nyomtatás nélküli lapokkal, ha már nem a babás dolgokat, hanem más emlékeket jegyzetelnél le vagy fotókat ragasztanál a lapokra. A fényképeket írószerboltban beszerezhető fotósarokkal vagy kétoldalú ragasztóval lehet rögzíteni. A könyv 50 db A/4-es, erős, vajszínű lapot foglal magában.


A babatalp esetén 12 különböző szín, a névgravírozás esetén pedig három betűtípus közül tudsz választani, amiket a képeket végignézve megtalálsz.A termék elkészítési határideje 7-10 munkanap.
A képek közt a talp a Szofi babanaplón mályva, a Dávidon világos türkiz

Material
Anyag rétegelt nyírfa, papír, textilbőr
Méretek 32 x 25 cm

Értékeld

Lépj be vagy regisztrálj az értékelés íráshoz
Címkék: { Babanapló, gravírozott,