Gyártók Floraart
Cikkszám: ch0013
Elérhetőség: Készleten
8 800 Ft
Nettó: 8 800 Ft

Elérhető Változatok

Az egyedileg készülő gravírozott babanapló fa borítója személyre szabottan, a gyermek nevének gravírozásával készül.


Három változatban elérhető:


- A babanapló 100 oldalas,  fa borítója 50 db A/4-es, vastag, vajszínű lapot foglal magában. A nyomatott oldalakon feljegyezheted az első 12 hónap változásait és a főbb mérföldköveket mint például az első szavak, a fogak megjelenése, mászás, felállás, stb. Emellett sok hely marad a saját gondolatok rögzítésére is akár több éven keresztül. A gyűrűs szerkezet könnyen nyitható és zárható, így a lapok sorrendje tetszőlegesen változtatható.


- Választhatod a könyvet nyomtatás nélküli lapokkal, ha már nem a babás dolgokat, hanem más emlékeket jegyzetelnél le vagy fotókat ragasztanál a lapokra. A fényképeket írószerboltban beszerezhető fotósarokkal vagy kétoldalú ragasztóval lehet rögzíteni. A könyv 50 db A/4-es, erős, vajszínű lapot foglal magában.


- Kérhető a fa borító lapok nélkül is, így bármit fűzhetsz a gyűrűs szerkezetbe. Körülbelül 50-60 normál lap lefűzésére van hely. Így akár őrizheted benne az óvodás rajzokat vagy más emlékeket is.


A neked tetsző változatot, színt kiválaszthatod a legördülő menüből, a képek közt a választható betűkészletet is megtalálod.


A termék elkészítési határideje 7-10 munkanap.


Kattints ide videó megtekintéséhez

Material
Anyag rétegelt nyírfa, papír, textilbőr
Méretek 32 x 25 cm

Értékeld

Lépj be vagy regisztrálj az értékelés íráshoz
Címkék: { Babanapló, gravírozott,