Gyártók Floraart
Cikkszám: w0036
Elérhetőség: Készleten
9 900 Ft

Elérhető Változatok

Fotók beragasztására is alkalmas, elegáns, letisztult vendégkönyv, melybe biztosan szívesen ír útravaló jókívánságot a násznép.


Előlapja és hátlapja fából készült, ezen kívül a textilbőr könyvgerinc és patent teszi igazán különlegessé a vendégkönyv megjelenését.


50 db vastag, vanília színű lapot tartalmaz, melyre papírboltban beszerezhető fotósarokkal vagy kétoldalú ragasztóval fényképeket is lehet ragasztani

Rendelés előtt megjegyzésben tudod megírni a gravírozandó neveket és dátumot. Gravírozáskor pontosan azok az adatok kerülnek gravírozásra, amik itt megadásra kerülnek.


Amire érdemes figyelni: kérheted a nevek között az 'és' szót vagy a '&' jelet, dátum esetnén is figyelj, hogy számmal vagy betűvel írod meg a hónapot, ill. dátum nélkül is kérhető a vendégkönyv.


A vendégkönyvhöz tartozó betűtípus betűit a képek közt lehet megnézni, ezt a típusú vendégkönyvet csak ezzel a betűtípussal tudom készíteni.Egy gravírozott "Vendégkönyv" tábla is a termék része.


A lapok A/4-es méretűek, melyek fekve kerülnek a 32 cm széles, 23 cm magas és 4 mm vastag, lekerekített sarkú nyírfa borító közé.


A névre szóló termék elkészítési határideje 7-10 munkanap.


A fa erezete, mintázata minden elkészült könyv esetén egyedi, az árnyalat a képernyő beállításai miatt eltérhet.


Kattints ide a termékről készült videó megtekintéséhezMaterial
Anyag rétegelt nyírfa
Méretek 32 cm széles, 23 cm magas

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!
Címkék: { esküvő, vendégkönyv,