Gyártók Floraart
Cikkszám: w0078
Elérhetőség: Készleten
8 900 Ft

Elérhető Változatok

Fotók beragasztására is alkalmas, elegáns, letisztult vendégkönyv, melybe biztosan szívesen ír útravaló jókívánságot a násznép.


Előlapja és hátlapja fából készült, ezen kívül a textilbőr könyvgerinc és patent teszi igazán különlegessé a vendégkönyv megjelenését.


A könyv 50 db vastag, vanília színű lapot tartalmaz, melyre papírboltban beszerezhető fotósarokkal vagy kétoldalú ragasztóval fényképeket is lehet ragasztani.


Rendelés előtt megjegyzésben tudod megírni a gravírozandó neveket és dátumot. Gravírozáskor pontosan azok az adatok kerülnek gravírozásra, amik itt megadásra kerülnek.


Amire érdemes figyelni: kérheted a nevek között az 'és' szót vagy a '&' jelet, dátum esetnén is figyelj, hogy számmal vagy betűvel írod meg a hónapot, ill. dátum nélkül is kérhető a vendégkönyv.


A vendégkönyvhöz tartozó betűtípus betűit a képek közt lehet megnézni.


Ha termékeim közt nézelődve megtetszett egy másik betűtípus, kérhető azzal is a vendégkönyv, ezt rendelés során tudod megadni megjegyzésben.

Egy gravírozott "Vendégkönyv" tábla is a termék része.


A lapok A/4-es méretűek, melyek fekve kerülnek a 32 cm széles, 23 cm magas és 4 mm vastag, lekerekített sarkú nyírfa borító közé.


A névre szóló termék elkészítési határideje 7-10 munkanap.


A fa erezete, mintázata eltérhet a képen láthatótól.


Kattints ide a termékről készült videó megtekintéséhez

Material
Anyag rétegelt nyírfa
Méretek 23 cm széles, 34 cm magas

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!
Címkék: { esküvő, vendégkönyv,
Kapcsolódó termékek